Etusivu » Vetman Oy - Etusivu » Vetman Kauppa » TOIMITUSEHDOT JA -KULUT » TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Tilaus- ja toimitusehdot

 

Toimitustavat kuluttajille

 • Matkahuolto

  • nouto Matkahuollon toimipisteestä
  • Lähellä-pakettina (nouto Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälästä)

  • Jakopakettina suoraan ovellesi


 • Posti

  • nouto postitoimipaikasta
  • alle 500 g painoiset lähetykset toimitetaan postitse kirjeenä tai maksikirjeenä, joka jaetaan vastaanottajalle, jos se voidaan jättää postiluukkuun tai laatikkoon. Muussa tapauksessa jakaja jättää saapumisilmoituksen ja lähetys on noudettavissa postista.

 

Maksutavat

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Vetman Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Vetman Oy vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Suomen Verkkomaksut Oy:lle.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, Y-tunnus: 2122839-7
Ylistönmäentie 26
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Tämä palvelu ei toimi Nordean verkkopankin kanssa.

 

Toimitusaika

Menekkituotteet ovat toimituksessa tavanomaisesti tilausta seuraavana arkipäivänä.

Muiden tuotteiden toimitusaika on 2-3 viikkoa. Kaikki tilauksen tuotteet toimitetaan yhdessä lähetyksessä. Toimitusaika-arvion ilmoitamme sähköpostitse.

Peruutus- ja palautusoikeus

Tilauksen voit peruuttaa tai siihen voit tehdä muutoksia milloin tahansa. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus ja palauttaminen on maksutonta. Tuotteen hinta palautetaan pankkitilille 30 päivän kuluessa kuluttajasuojalain mukaisesti. Peruutukselle tai palautukselle ei tarvitse ilmoittaa syytä.

Salassapito ja turvallisuus

Tilaamisen yhteydessä antamillasi henkilötiedoilla (nimi, osoite ja sähköpostiosoite) hyväksyt samalla, että Vetman Oy tallentaa ja käyttää annettuja tietoja tilauksesi toimittamiseksi sekä sinun palvelemiseksi. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Pyynnöstäsi tietosi poistetaan Vetman Oy:n asiakasrekisteristä.

Ikäraja

Vetman Oy:n verkkokaupasta voi tilata täysi-ikäiset eli 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Alle 18-vuotiaat tilaajat tekevät tilauksensa huoltajan suostumuksella.

 

Yhteystiedot

Vetman Oy

Maorlantie 1, 24800 HALIKKO

asiakaspalvelu 9-16  puh. (02) 7221 222 sposti vetman@vetman.fi

Y-tunnus: 0975894-2