Christer - Luottomiehemme Heinella

Yhteistyökumppanimme Christer kertoo, että Heinella on pitkä historia ja se on perustettu toisen maailmansodan jälkeen vuonna 1946. Yrityksen perustaja Helmut Heine halusi tehdä maansa puolesta jotain merkittävää. Hän keräsi käytettyjen ammusten kuoria ja sulatti niitä valmistaakseen ensimmäiset Heinen instrumentit. Heinen perhe omistaa yrityksen edelleen tänä päivänä, ja yrityksen johdossa on jo kolmannessa polvessa Oliver Heine.

Heinen tuotteet valmistetaan edelleen Saksan Gilschingissä. Jotkut tuotteiden osista valmistetaan edelleen käsityönä ja asennetaan paikoilleen käsin. Työntekijät ovat ylpeitä kättensä jäljestä, ja työ on niin korkealaatuista, että tuotteille voidaan myöntää pitkät takuuajat.

Christer nauttii työstään Heinella ja toivoo pääsevänsä pian vierailemaan Suomessa. Hän haluaa oppia lisää suomalaisten eläinlääkäreiden työstä ja kuulla kokemuksia Heinen tuotteista. Ennen Suomen matkaa Christer kuitenkin viettää ansaitun kesäloman ja nautti ajasta luonnossa retkeillen ja vaeltaen.