Vetman Oy

Toimivat ratkaisut

Olemme toimineet nykyisissä tiloissamme Halikossa vuodesta 2003 . Toimitilojemme yhteydessä olevassa varastomyymälässä voit tutustua tuotteisiimme ja tehdä ostoksia. Samassa rakennuksessa toimii myös EHYT Eläinklinikka, missä tuotteitamme on päivittäisessä käytössä. 

Vetman verkkokaupasta (logolinkki ylävasemmalla) voit kätevästi tilata tuotteitamme mihin aikaan Sinulle parhaiten sopii. Vetman Kaupasta löydät suurimman osan tuotteistamme, voit myös mennä suoraan Sinua kiinnostavaan tuoteosioon valitsemalla yllä olevista kuvista sopivan kategorian.

Vastaamme mielellämme tuotteisiimme liittyviin kysymyksiisi ja etsimme juuri Sinulle sopivia ratkaisuja eläinten lääkintään ja hoitoon. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme palvelemaan yhä paremmin modernia eläinten ammattimaista hoitoa, joten ota yhteyttä jos sinulla on erityistarpeita tuotteiden tai laitteiden osalta.


OLEMME AVOINNA MA - PE klo 8 - 16

"Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksen toiminta on kestävällä pohjalla.”