Ventilaattori- ja valvontamonitorikeksijä Keithin intohimona on asiakkaiden auttaminen

Vetronic Servicen perustaja Keith Simpsonilla on erittäin samanlainen tausta kuin Vetmanin perustajalla Jouni Niemellä. Molemmat ovat aloittaneet työnsä praktiikasta. Uuden kehittäminen sekä eläinlääkäreiden ja hoitajien työskentelyn helpottaminen on vienyt kuitenkin laitteiden ja tekniikan pariin.

Vuonna 1992 Keith oli korjaamassa kissan revennyttä palleatyrää, kun hän ymmärsi, että voisi helpottaa hoitajan työtä kehittämällä laitteen, joka kontrolloisi eläimen ventilaatiota. Tästä oivalluksesta Keith teki ensimmäisen prototyypin ventilaattorista omassa autotallissaan ja alkoi käyttämään sitä. Hän jatkoi eläinlääkärin työtä samalla kuin kehitti uusia laitteita. Kahdeksan vuoden jälkeen Keith lopetti kuitenkin kokoaikaisen praktiikan tekemisen, jotta pystyi keskittymään puhtaasti uusien laitteiden kehittämiseen.

Yhteistyö Vetronic Servicen ja Vetmanin välillä on perustunut yhteiseen ymmärrykseen alasta, toisen kunnioitukseen ja luottamukseen. Jounin kanssa työskentely on ollut Keithille ilo, koska molemmat jakavat intohimon ja innostuksen asiakkaiden auttamiseen ja parhaiden ratkaisujen löytämiseen.

Vuonna 2020 Keith oli niin kiireinen Vetronic Servicen pyörittämisessä, että hänelle ei jäänyt lähes lainkaan aikaa uusien laitteiden kehittämiseen ja kouluttamiseen. Siitä ajatus lähti, että Vetronic Services myydään Burtonsille. Näin Keith voi keskittyä intohimoonsa.

Burtons on paljon suurempi yritys kuin Vetronic Services, eli työntekijöitä on huomattavasti enemmän. Siinä vaiheessa, kun tekninen yksikkö on koulutettu, on Burtonsilla paremmat resurssit kouluttaa myyjiä ja huoltomiehiä. Näin ollen voimme tarjota asiakkaille paremmat myynti- ja huoltopalvelut.

Keith kiittää Vetmanin asiakkaita luottamuksesta Merlin-ventilaattoreita ja Lightning-monitoreita kohtaan. Molemmilla tuotteilla on pitkä historia ja erittäin kirkas tulevaisuus. Vetronic Services yhdessä Burtonsin kanssa jatkaa laitteiden kehittämistä alan eturintamassa.