HDE - Jatkuvalla tuotekehityksellä parempaa hevosten hammashoitoa

Pascal Goossens, Euroopan myyntipäällikkö, Horse Dental Equipment HDE

Pascal Goossens

”HDE ja Vetman ovat tehneet yhteistyötä yli 10 vuoden ajan. Meillä molemmilla on vahva halu palvella hevostenhoidon ammattilaisia alan huipputuotteilla ja tarjota asiakkaille laadukasta palvelua. Kentältä asiakkailta saatu suora palaute kertoo, että teemme oikeita asioita. Käyttäjät ovat erittäin tyytyväisiä tuotteisiimme ja Vetmanin tapaan hoitaa asiakkaitaan.”

Pascalin mukaan HDE:n tuotteet ovat pitkän tuotekehityksen tulosta ja niiden kehittäminen vaatii jatkuvaa innovatiivista asennetta. Vetmanin tammikuun kampanjatuote Compact Set 3 on Pascalin mielestä yksi parhaimmista HDE:n kehittämistä hammashoitotuotteista. Hän on erityisen ylpeä siitä, että laitteen muotoilu, käyttömukavuus ja markkinoiden pienimmät käsiosat vievät hammasrapsauksen täysin uudelle tasolle.

HDEn tuotteita kehitetään koko ajan ja tänäkin vuonna luvassa on uusia mielenkiintoisia tuotteita ja tuoteparannuksia, joilla helpotetaan hampaiden hoitoa entisestään.

Pascal lähettää terveisiä kaikille suomalaisille HDE-tuotteiden käyttäjille: ”Hevosten hampaiden hoito ei aina ole helppoa, mutta teemme yhteistyössä Vetmanin kanssa parhaamme, että käytössänne on ajanmukaiset ja markkinoiden parhaat laitteet työn helpottamiseksi. Toivottavasti tapaamme vielä tänä vuonna kursseilla, webinaarissa tai kokouksissa. Pysykää terveinä!”

Jäämme innolla odottamaan uutisia HDE:n uusista tuotteista ja kerromme teille niistä lisää mahdollisimman pian.