iM3 ja Ingela haluaa eläinklinikoiden parasta

Monitoiminainen Ingela Ericsson on yhteistyökumppanimme iM3:lla. Hän toimii alueellisena myyntipäällikkönä, eli tekee töitä useissa maissa joko suoraan eläinklinikoiden tai jakelijoiden kanssa. Ingela hallinnoi myös myyntipäällikkötiimiä ympäri Eurooppaa ja hänen vastuullaan on varmistaa, että heillä on kaikki tarvittava työnsä suorittamiseen. Tämä kaiken lisäksi hän on mukana myös tuotekehityksessä.

Ingela on koulutukseltaan klinikkaeläinhoitaja, joten kliininen tausta auttaa ymmärtämään eläinklinikoiden tarpeet. Hän lukee paljon tieteellisiä artikkeleita ja osallistuu kursseille, jotta hän ymmärtäisi paremmin, miten uudet tuotteet helpottavat eläinlääkäreitä. Tämän lisäksi hän keskustelee ja kuuntelee aktiivisesti eläinklinikoiden tarpeita ja ideoita ja yrittää aina löytää sopivimman ratkaisun.

Vetman on ollut iM3:n arvostettu kumppani jo yli 15 vuotta. Ennen koronaa kävimme yhdessä vierailemassa suomalaisilla klinikoilla ja konferensseilla eläinlääketieteelisen hammastoimenpiteiden edistämiseksi ja asiakkaiden auttamiseksi. Pandemian aikana olemme jatkaneet tiivistä yhteistyötä etänä.

Ingela toivoo, että maailma avautuisi mahdollisimman pian ja pääsisi henkilökohtaisesti tapaamaan sekä Vetmanin jatkuvasti kasvavan tiimin sekä iM3-tuotteiden nykyiset ja uudet asiakkaat.

iM3 on pitkän linjan perheyritys ja he näkevät eläinlääkäriyhteisön kyseisen perheen jatkeena. iM3 toivoo, että Vetmanin kautta he voivat jatkossakin tarjota asiakkaille apua ja parhaita mahdollisia ratkaisuja.