Kipsimestari Micke suosittelee turvallista Woodcastia

Kipsimestari Micke suosittelee turvallista Woodcastia

Kipsimestari Michael Lindroos on työskennellyt immobilisaatiohoitojen ja niiden kehittämisen parissa kohta 21 vuotta. Kun Woodcast tuotiin markkinoille vuonna 2010, oli Micke ensimmäisiä Woocast -kipsin käyttäjiä Suomessa.

Woodcastin ominaisuudet ovat Micken mielestä ylivertaiset verrattuna edeltäviin kipsaustekniikoihin. Woodcast on täysin myrkytön biohajoava lämpömuovautuva ja uudelleen muovattava kipsi, jonka kanssa ei tarvitse käyttää henkilösuojaimia, kuten käsineitä.

Woodcast® on Suomen Olympiajoukkueen käyttämä, alun perin ihmisille kehitetty, uudenlainen tuote kipsaukseen ja lastoitukseen. Ajatus siitä, että Woodcastia voi käyttää myös eläinlääketieteen puolella syntyi siitä, että Mickelle tutut eläinlääkärit olivat jo pitkään tuskailleet peruskipsaukseen liittyvien ongelmien kanssa. Haavat ja hankaumat ovat vaikeita hoitaa. Muokattavan Woodcastin avulla näistä päästään eroon. Helsingin yliopisto kouluttaa uusille eläinlääkäreille Woodcast® -kipsin käyttöä sen helppouden ja monikäyttöisyyden vuoksi.

Micke lähettää terveisiä kaikille Vetmanin asiakkaille: ”Kipsaus voi tuntua pieneltä teolta, mutta asiakkaan näkökulmasta hoito voi kestää viikkoja eli hyvään kipsihoitoon kannattaa panostaa.”