Maria Nylanderin terveiset Vetmanin asiakkaille

Yhteistyökumppanimme Maria Nylander on työskennellyt B.Braunilla 23 vuotta, joista viimeiset viisi vuotta Vet-osastolla. Marian mukaan turvallisuus on B.Braunin tuotteiden ytimessä ja eläinpotilaille tarjotaan samoja tuotteita kuin humaanipuolelle. Tuotteet edistävät potilaiden terveyttä ja vähentävät kärsimystä. Käyttäjien turvallisuus on keskiössä tuotteita kehitettäessä ja päällimmäisenä tavoitteena on auttaa alan ammattilaisia keskittymään potilaaseen. Kun tuotteet ja tarvikkeet toimivat laadukkaasti ja ovat turvallisia, vähentävät ne erilaisia työvaiheita ja hoitohenkilökunnan työ helpottuu ja virtaviivaistuu. 

Vetmanin yhteistyö B.Braunin kanssa jatkunut pitkään, ja Maria kokee Vetmanin Jounin opettaneen häntä eläinlääkärimaailman saloihin. Jouni haluaa tarjota asiakkailleen laadukkaita tuotteita ja tähän tarpeeseen B.Braunin tuotteet vastaavat.

Maria lähettää terveiset ja kiitokset kaikille asiakkaille: ”Olette tärkeitä ja syy sille, miksi tätä työtä teemme”. Pandemian myötä lisääntynyt kysyntä on haastanut tuotantoa, mutta odottamattomasta tilanteesta on selvitty yhteistyöllä, hyvällä suunnittelulla ja viestinnällä. ”Kiitos hyvästä yhteistyöstä ja ymmärryksestä!”