Vetmanin huoltotiimiltä onnistuu lamppujen asennukset mittatilaustyönä

Vetmanin huoltotiimiltä onnistuu lamppujen asennukset mittatilaustyönä

Lasse huoltovastaava, huolto

Vetmanin huoltotiimi on kasvanut uusilla tekijöillä, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Asennusryhmissä työskentelevät tällä hetkellä Lasse Pakarinen, Tomi Korhonen, Janne Soljama, Jouni Niemi ja Juho Kirjalainen.

Uusien kattoon asennettavien Dr. Mach valaisimien asennus vaatii jonkin verran ennakkoselvitystyötä. Vetmanin huoltovastaava Lasse Pakarinen neuvoo, että ennen lamppujen asennusta on hyvä tietää mm. kiinnitysmateriaali, kiinnitystapa (seinä-/ kattokiinnitys), korkeus kovaan kattoon ja korkeus välikattoon, sähkövedot, mahdolliset poispurettavat vanhat valaisimet ja muut seikat, jotka vaikuttavat asennukseen (esim. seinän läheisyys ja putket).

Asiakkaan ei itse tarvitse osata selvittää kaikkea, vaan Vetmanin asennustiimi käy mittaamassa ja arvioimassa paikat. Joskus asiakkaan lähettämät valokuvat ja mitat riittävät. Huolto- ja asennusasioissa auttaa Vetmanin huolto huolto@vetman.fi.

Mikäli valon laadussa on toivomisen varaa ja halogeenivalaisimissa palaneita polttimoita, auttaa Vetmanin myynti myynti@vetman.fi uusien lamppujen valinnassa. Dr. Machin LED-valaisimet ovat pitkäikäisempiä, eikä niissä ole kuluvia osia.