Laitehuolto

AVAA TÄSTÄ HUOLTOLÄHETE

Keskity tekemiseen, me huollamme

Meille Vetmanissa on tärkeää, että meiltä hankkimasi laitteet auttavat sinua selviämään vaativistakin hoitotoimenpiteistä luotettavasti ja turvallisesti. Näin voit varmistaa potilaittesi turvallisuuden. Siksi haluamme varmistaa, että meiltä hankkimasi laitteet pysyvät ehjinä ja toimintakuntoisina mahdollisimman pitkään. Siksi suosittelemme sinulle laitteiden säännöllistä huoltosopimusta.

Ammattitaitoisella huoltohenkilökunnallamme on pitkä kokemus eläinlääkinnällisten laitteiden asennuksesta ja huollosta. Toimimme useiden laitevalmistajien hyväksymänä huoltopalvelujen toimittajana. Oma huoltokeskuksemme sekä varaosavarastomme sijaitsevat toimitiloissamme Halikossa. Palvelun laadun varmistamiseksi teemme yhteistyötä sellaisten kumppanien kanssa, joilla on viranomaisten edellyttämät luvat asennus- ja huoltotoimintaan.

Kun laitteesi kaipaa huoltoa, täytä alla oleva huoltolähete ja toimita laite meille, niin laitamme sen viipymättä kuntoon. Muista liittää tämä huoltolähete lähetyksen mukaan.

AVAA TÄSTÄ HUOLTOLÄHETE