Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Vetman Oy (Y-tunnus: 0975894-2)
Maorlantie 1
24800 Halikko

Rekisterin pitäjä

Jere Virtanen, Vetman Oy
Sähköposti: info@vetman.fi, puh: +358 2 7221 222 (asiakaspalvelu)

Rekisterin nimi

Vetman Oy:n ylläpitämään vetman.fi verkkokauppa-asiakkuuteen perustuva rekisteriseloste.

Rekisterin tarkoitus

Rekisterin tarkoitus on asiakkuuden hallinta. Tietoja voidaan käyttää tilastollisiin tarkoituksiin, tuotetoimituksiin ja tuotevalikoiman kehittämiseen, laskutukseen sekä asiakkaille tiedottamiseen. Tietoja käytetään markkinoinnin ja mainonnan kohdistamiseen asiakkaalle. Asiakas voi halutessaan kieltää suoramarkkinoinnin.

Rekisterin sisältö

  • Sähköpostiosoite
  • Etu- ja sukunimi
  • Yritys (valinnainen)
  • Katuosoite, kaupunki, maa, postinumero
  • Puhelin

Tietolähteet

Rekisteriin talletettavat tiedot saadaan pääasiassa rekisteröidyltä itseltään esimerkiksi, kun rekisteröity asioi vetman.fi -verkkokaupassa tai antaa tiedot muutoin asiakaspalvelumme kautta (puhelimitse, sähköpostitse tai chat-ruudun kautta). Tietoja voidaan kerätä rekisterinpitäjän sähköisissä palveluissa myös evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

Tietoluovutukset/yksityisyyden suoja

Emme luovuta osoitetietoja suoramarkkinointia varten kolmansille osapuolille (poikkeuksena Vetman Oy:n sisar- , emo- tai tytäryritykset)

Rekisterisuojaus

Rekisterinpitäjän järjestelmään on pääsy vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvilla tai sen lukuun toimivilla henkilöillä, joille pääsy järjestelmään on työtehtävien tai muun vastaavan syyn vuoksi tarpeen.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyillä asiakkailla on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut omat tiedot. Pyynnön voi tehdä kirjallisesti (allekirjoitettuna).

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme rekisteriselosteeseen ja markkinointiin liittyvissä asioissa: info@vetman.fi