Marcin Urbanski nauttii työstään Draminskilla
Marcin Urbanski

Marcin Urbanski on useille eläinlääkäreille tuttu kasvo Eläinlääkäripäiviltä. Hän on nimittäin vieraillut useasti Vetmanin standillä esittelemässä Draminskin ultraäänilaitteita.

Marcin on lämminhenkinen, hauska ja luotettava yhteistyökumppani. Hän haluaa tuntea ihmiset, keiden kanssa työskentelee ja haluaa ymmärtää heidän kulttuureitaan. Hän lukikin kirjan puolalaisesta naisesta, joka on asunut Suomessa neljä vuotta, jotta ymmärtäisi Vetmanin henkilökuntaa paremmin. Suomessa hän on ihastunut mm. Muumeihin ja on tuonut tyttärelleen joululahjaksi Eläinlääkäripäiviltä aina jonkin Muumi-lahjan.

Marcinilla tulee kesällä viisi vuotta täyteen työskentelyä Draminskin ultraäänituotteiden kanssa. Hän on viihtynyt työssään äärimmäisen hyvin. Hi-tech laitteiden kanssa toimiminen, uusien markkinoiden kehittäminen ja loistavan palautteen saaminen asiakkailta antaa hänelle mielihyvää ja energiaa.

Yhteistyö Draminskin ja Vetmanin välillä on ollut helppoa. Marcinin mukaan yhteistyö luotettavan ja asiakkaiden arvostaman kumppanin kanssa on välttämätöntä markkinoilla menestymiseen. Kaiken lisäksi Vetmanin henkilökunnan huumorintaju kohtaavat hänen kanssaan. Lisäksi Marcin uskoo,  että yhteistyö ei olisi ollut niin onnistunutta, ellei ultraäänilaitteet toimisi niin hyvin pohjoisen ankarissa olosuhteissa.

Marcinin terveiset:

Saatat jo tietää BLUE-ultraäänilaitteemme, joka on tarkoitettu lähinnä pieneläimille ja hevosille. Toki meiltä löytyy iScan2 nautojen ja hevosten lisääntymiseen, mutta kehotan tutustumaan myös uusimpaan malliin - iScan2 Multi, joka on tarkoitettu sekakäytäntöön. Mikä tahansa iScan2 se onkin, saamme siihen liitettyä erillisen Wi-Fi-antennin ja ilmaisen sovelluksen kuvien, videon siirtämiseen ja älypuhelinten / tablettien käyttämiseen kosketusnäyttönä. Eikä siinä vielä kaikki; Seuraa Vetmania ja meitä sosiaalisessa mediassa, sillä valmistelemme vielä muutamia yllätyksiä täksi vuodeksi!

Kiitos, että valitsit Draminskin. Lämpimät terveiset (vaikka ulkona on vielä hieman kylmä) ja toivottavasti nähdään Helsingissä vielä tänä vuonna. Nähdään!