Draminskin ultraäänilaitteista erinomaisia kokemuksia – sopivat kovaankin käyttöön
Jouni Niemi

Jounin terveiset

Vetman on myynyt Draminskin ultraäänilaitteita vuodesta 2017, ja ne ovat saavuttaneet ominaisuuksiensa ansiosta vahvan aseman eläinlääkäreiden keskuudessa. Kiitos tästä kuuluu teille hyvät asiakkaamme! Draminskin laitemyynti tuplaantui viime vuonna ja tulevaisuus näyttää tuotevalikoiman jatkuvasti laajentuessa erittäin positiiviselta.

Juoksevan veden alla pestävät iScan ja iScan2 ovat jo synonyymi repro-ultrille. Viimeisimpänä voimme esitellä iScan2 Multi -ultraäänilaitteen, jossa on käytössä erilaiset anturit tarpeen mukaan. Ja näitä antureita piisaa – kurkkaa vaihtoehdot tästä. Autamme mielellään oikean anturin valinnassa.

Kokonaisuuden kruunaa Draminski BLUE, joka on lippulaivamme. Myös reprossa, sillä Doppleria on tarjolla jopa kolmea eri lajia: Color, Power ja Pulse Wave. Munasarjojen verisuonituksen lisääntymisen näkeminenkin on näin mahdollista. Toki Draminski BLUE toimii muussakin kliinisessä ultraäänidiagnostiikassa hienosti.

Pystymme esittelemään ja käyttökouluttamaan kaikki Draminskin laitteet myös etänä. Tilaa meiltä Draminski kokeiluun ja katsomme yhdessä laitteen toiminnot!

Tutustu Draminskin tuotteisiin täältä.